vineri, 6 aprilie 2012

Aura umana

Aura umana este campul energetic care inconjoara orice forma de materie ; este o extensie a ceea ce resprezinta fiecare individ in plan fizic. 
Marimea aurei este data de intensitatea gandurilor si a sentimentelor, claritatea culorilor si uniformitatea ei.
Aura umana se dilata sau se contracta in functie de interferentele mediului ambiant. In cazurile de boala, de frica sau de soc, aura se trange si se extinde in cazurile armonioase.
Aura umana, la fel ca orice fenomen este supusa procesului evolutiv; se modifica in functie de evolutia spirituala fiintei umane.
Culorile intalnite in aura umana sunt culori primare si culori spectrale. Aceste culori care corespund anumitor ckacre reflecta anumite atitudini si tipuri de energie, iar culorile fundamentale indica fondul personal.
Iata deci, rosul este culoarea vietii pentru dinamizare. Un rosu neclar poate semnifica nervozitate, impulsivitate sau agresiune.
Portocaliul este culoarea caldurii, creativitatii si emotiilor. Indica o fiinta toleranta, iubitoare si generoasa.
Galbenul in aura umana semnifica stapanirea de sine, culoare asociata cu activitatile mentale si a luminii solare, stabilitate. Un galben-auriu poate semnifica inteligenta si o spiritualitate inalta. Nuantele pastelate de galben pot indica entuziasm, forta idelor, etc. Galbenul cu tente rosii reflecta complexe de inferioritate.
Verdele in aura umana este o culoare neutra; o culoare ce indica puteri tamaduitoare, vindecatoare; se intalneste de obicei in aura medicilor si chirurgilor. Verdele cu albastrul inchis indica o persoana in plin proces de evolutie la nivel intuitiv. Verdele galbui este prezent la personale rele cu tendinte de siretenie, vicenie. 
Albastrul prezent in aura umana este culoarea luminii spirituale, a iubirii sincere, loialitatii si afectivitatii neconditionate.
Indigo indica spiritualitate, elevare si o cautare a adevarului absolut. 
Violetul este culoarea caldurii si a echilibrului intre ratiune si spirit, este culoarea initierii pe cale spirituala.
Auriul in aura umana reflecta inalta constiinta si o energie spirituala dinamica.
Albul reflecta putere de purificare exceptionala si adevar.
Negrul in aura umana capata valente diferite. Poate semnifica secrete sau aparare interioara.
Gri este culoarea initierii prin trezirea unor capacitati inascute. Petele de gri insa semnifica vulgaritate, meschinarie si intentii ascunse, mediocritate.
Maro daca este prezent indica un spirit de organizare si dorinta de implinire la nivel personal.
Argintiul este culoarea ce indica o creativitate inalta si fertilitate.
De asemenea, alaturarea a doua aure diferite (ex. buna-rea) poate altera aura buna, totusi ele isi pastreaza cromatica sau pot interfera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu