sâmbătă, 7 aprilie 2012

Radionica

Este o stiinta veche, existenta inca din perioada piramidelor, insa acest termen a aparut intr-o forma actualizata doar prin anii '90. Radionica este un termen ce descrie transmitarea la distanta a unei influente; un gen de radio prin care se transmite o influenta la distanta. 
Fenomenul de radionica se bazeaza pe un principiu descoperit inca din timpul lui Einstein si care nu respecta in nicun fel teoria relativitatii. Acest fenomen a fost numit entanglement sau incurcatura, un aspect care nu poate fi inteles de catre cei nestiutori. Fenomenul de entanglement cuantic se explica stiintific prin legatura care exista intre doua particule cuantice. Odata separate la mare distanta, ele se comporta identic daca una dintre particule este modificata intr-un anumit fel.
Influente de la o particula se transmit instantaneu la cealalta particula ca si cum viteza ar fi infinita sau nu ar exista spatiu. Acesta este principul pe care se bazeaza radionica.
Radionica a fost considerata mult timp, magie, pana cand in '89 a fost elucidat un mister. (disparitia unui submarin in primul sau drum pe ocean, fara urma)
Efectele radionice au fost experimentate si in activitati mult mai simple cum sunt efectele asupra persoanei. Daca asupra unor structuri celulare se emite o anumita radiatie electromagnetica de o anumita frecventa, structura respectiva se dezintegreaza automat. Aceste aparate radionice pot amplifica functia mentala, focalizand mintea cate un anumit obiect.
Radionica este folosita si in scop personal benefic: protectia psihica, transformarea spirituala, sanatate mentala buna, atingerea scopurilor personale. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu