sâmbătă, 7 aprilie 2012

Reactivarea ADN-ului

Se stie ca ADN-ul uman este esenta vietii reprezentata printr-un helix dublu cu doua catene helicoidale din cromosom. La acestea se zice ca ar mai fi inca 10 catene eterice de ADN pentru fiecare om, care au fost dezactivate si in stare latenta inca de la inceputul istoriei.
Fiecare catena adaugata poate permite persoanei sa aiba realizari mult mai mari. Studii au dovedit folosirea in proportie de numai 3% din ADN-ul activ cu doua catene pe care il avem. Astfel, traim intr-o societate de nivel existential inferior, in care predomina boala, sunt provocate razboaie, sunt suferinte si necazuri, iar oamenii au pierdut legatura cu divinitatea.
Se zice ca, prin activarea 100% a ADN-ului cu doua catene iar la acesta prin adaugarea a inca 10 catene suplimentare se poate ajunge la o persoana cu multimple capacitati psihice si terapeutice. In plus, multe din fenomenele organismului biologic vor fi stopate. 
Se zice, de asemenea, ca aceste catene au fost dezactivate la un moment dat, in istoria omenirii de catre zeii care nu si-au putut invinge natura umana. Ei au deconectat 10 din 12 catene de ADN si astfel au blocat mintea inconstienta aproape complet. Din acest motiv, majoritatea oamenilor folosesc in prezent mai putin de 10% din creier. 
S-a confirmat, de asemenea, ca doar cateva persoane au pastrat folosirea acestor glande si in generatiile viitoare, acestia poarta in ei amprenta genelor speciale care-i transforma in adevarati mistici.
Activarea ADN poate indeparta blocajele energetice, invaluind Sinele Suprem sau constiinta sufletului, precum si extinderea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu