sâmbătă, 7 aprilie 2012

Dedublarea astrala

Este o experienta intalnita la multi oameni deoarece ei doresc raspunsuri la marile intrebari existentiale. Iar trairile din timpul dedublarii pot oferi aceste raspunsuri. Dedublarile in afara corpului ne ofera o modalitate de a trece dincolo de credinte si prejudecati. In viata reala traim totul prin prisma credintei si a conceptelor de mentalitate si prejudecata. Aici totul este clar, obiectiv. Este de asemenea, o modalitate de a gasi de la sine raspunsurile. Este un lucru care ofera oamenilor incredere prin testarea unei experiente directe.
Majoritatea oamenilor care au avut o astfel de experienta considera ca acesta este cel mai trasformator eveniment din viata lor. Isi dau seama ca nu sunt una cu corpul lor, corpul fiid doar un vehicul temporar al constiintei de sine.
Cum se poate realiza dedublarea astrala? Se poate realiza in mai multe forme si poate fi traita diferit de la persoana la persoana. Un mic somn de dupa amiaza cand organismul resimte oboseala poate fi premisa unei dedublari. Insa, trebuie sa fim constienti inainte ca acest lucru se va intampla si trebuie sa fim pregatiti. Se zice ca in momentul de relaxare totala, corpul devine foarte usor si eteric. Pana la momentul de somn este indicata privirea insistena asupra 3 lucruri dintr-o incapere familiara. Desprinderea se va face dupa multe incercari de acest fel. Dar efectul va fi unul neimaginativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu