sâmbătă, 7 aprilie 2012

Energizarea apei

Apa are proprietatea de a se  incarca cu energiile mediului ambiant. Se stie ca suntem facuti in proportie de peste 70% din apa.
S-au facut diferite studii prin care s-a dovedit ca apa isi poate schimba forma la anumite influente exterioare. Astfel, este folosita o anumita aparatura care poate sa fotografieze particulele de apa inghetata sub diferite energii. Schimbarea propietatilor apei poate fi facuta prin mai multe modalitati. Muzica poate influenta apa prin undele sale, luand forme diferite. Un alt exemplu este ca un simplu cuvant poate modifica de asemenea structura apei in functie de rezonanta si incarcatura emotionala.
Reenergizarea apei si purificarea acesteia se poate face cu ajutorul sistemelor meandrice care reproduc miscarea naturala a apei din natura. Sunt utilizate de asemenea in incaparile unor muzee sau teatre si expozitii tocmai pentru a imbunatati atmosfera interioara. Apa, in aceasta stare se poate consuma avand efecte benefice, atat pentru organism cat si pentru spirit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu