sâmbătă, 7 aprilie 2012

Bioconstructie si arhitectura

Modul in care ne construim casa este necesar pentru echilibrarea emotiilor noastre prin campurile energetice create.
Secretul unei arhitecturi reusite este regula sau proportia de aur data de numarul de aur sau numarul fi (=1,61803...). Cu ajutorul acestuia este importanta constructia spatiului in acest fel, deoarece se bazeaza pe constructia organismelor vii, a sistemului planetar; cu alte cuvinte, o locuinta construita dupa regula de aur descrie felul in care e structurat intregul univers.
In momentul in care noi construim o locuinta, aceasta trebuie sa rezoneze cu macrocosmosul. Doar asa stim ca este o constructie ideala.
Folosirea unor materiale naturale in constructia locuintei este cea mai buna metoda deoarece acestea pun fiinta umana in relatie benefica cu natura. Din pacate, in constructii mai este folosit si aluminiul, un material care din punct de vedere energetic este extrem de nociv. De ce? Deoarece la obtinerea sa sunt folosite temperaturi foarte inalte, rezonante electromagnetice care obliga fiinta umana la o adaptare si un efort mare.
Polistirenul este folosit de asemenea des in constructii pentru izolarea caselor si locuintelor din rationamente economice si de comfort. Insa acesta nu este decat un alt material nociv deoarece este opac la tot ceea ce inseamna deschidere exterioara, rezonanta cu macrocosmosul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu