sâmbătă, 7 aprilie 2012

Reteaua Hartmann

Reteaua Hartmann este reprezentata de benzi energetice din care se manifesta structuri fizice, de fapt sunt niste noduri energetice care formeaza aceasta retea. Aceste structuri energetice au explicatii controversate, nu se stie ce reprezinta de fapt in plan fizic, dar ele se intind regulat pe toata suprafata pamantului ca o matrice. Dispunearea lor este de obicei perpendiculara. 
Benzile Hartmann se considera ca ar fi nocive pentru fiinta umana dar, doar in sensul in care acolo este un loc unde energia se amplifica foarte mult si se accelereaza procesele.
Reteaua Hartmann produce o transformare structurala la nivel molecular. Pentru protejarea de astfel de zone este indicat sa te feresti din raza acestora, simplul fapt ca ai interferat cu ele nu implica nimic.
Pentru detectarea nodurilor Hartmann se foloseste...o pisica. Locurile in care pisicii ii place sa stea sunt chiar nodurile Hartmann si le cauta instinctiv. 
Cablurile care alimenteaza aparatele electrocasnice sunt si ele o sursa de noduri Hartmann; campul electromagnetic este o energie foarte mare la care fiinta umana trebuie sa se adapteze acestui fenomen perturbator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu