sâmbătă, 7 aprilie 2012

Rezonanta umana

Fiecare gand produce o anumita rezonanta de o anumita intensitate. Acesta este Legea Rezonantei Oculte. Tot ceea ce ne-am dori putem obtine. Noi gandim continuu, fie ca vrem, fie ca nu. Avem un flux continuu de ganduri, iar aceste ganduri produc constiinte. Energia produsa de gandurile noastre isi cauta o energie de rezonanta asemanatoare. Odata gasita, aceasta energie va incepe sa vibreze la unison cu energia emisa de noi.
Fiintele din jurul nostru nu se pot sustrage tocmai datorita acestor procese de rezonanta oculta.
Fiecare gand, judecata personala a mintii formeaza un fel de intentie, astfel emitem mereu infrmatii catre exterior. Aceste informatii sunt sub forma de particule de lumina. Prin gandurile noastre emitem energie catre exterior. Energia dorintei, o energie ce tinde sa se materializeze. Acest proces este asemenea Legii Atractiei Universale.
Desi, uneori nu se intampla tocmai asa. De ce? Deoarece la gandurile noastre mai contribuie si altceva. Acel ceva se numeste inima. Inima noastra produce cel mai intens camp de energie. Inima este cel mai important emitator energetic. Inima umana genereaza un camp electric care tinde sa se manifeste in expansiune cu mult in afara corpului. Aceasta energie poate avea forma unei gogoase sau a unui inel plat in jurul corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu