sâmbătă, 7 aprilie 2012

Cauzele bolilor karmice

Un individ are mai multe campuri sau centri de forta. Omul devine mai puternic in momentul in care acesti centri de forta se unesc, deci prin dobandirea cunostintei de sine. Aceste calitati pot fi preluate dupa cum zic unele culturi, din vietile anterioare sau din varsta astrala. Cu cat varsta astrala a unei persoane este mai mare, cu atat ea este mai puternica. Puterea vine din cunoastere si experienta. Ne intrebam deseori ce ni se intampla si de ce ni se intampla. Acceptarea destinului este o forma de ascultare. 
O karma negativa nu este neaparat reprezentata de o persoana negativa. Desi au valori mari, unele persoane sunt negativiste, nemultumite cu ele insusi, considerand ca viata este un chin.
Orice boala genetica rezoneaza cu tine, cu sensibilitatile tale mostenite. Bolile karmice sunt boli genetice, o predispozitie a anumitor tipuri de boli sau un program de prescriptie gresit in lanturile de ADN. 
ADN-ul perfect s-a deteriorat cu timpul pe masura ce au aparut pacatele umane. Pe baza acestui considerent, se spune ca orice lucru pe care il faci se transcrie in planul ADN-ului tau. In lantul de ADN, un individ in momentul in care a inceput sa dezvolte un viciu, spiritele care se nasc din aceasta persoana, vor rezona cu aceeasi problema. Transmitarea deci, a unei greseli in lantul de ADN se face destul de greu, in timp, insa odata ce a fost facuta ea ramane ca amprenta definitiva. Asa apar bolile karmice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu